nær – ekte – matglede – gjestfri – unik

Kalvåg er eit stort levande hotell!

I gangavstand rundt den vesle vågen finn du rorbuene, rom eller leilegheiter, restauranten, puben, dansegolvet og møteromma. Når du kjem til Knutholmen har du teke steget inn i ei maritim verd. Familien Fosse som eig og driv staden har lagt vekt på at den gamle sjøbustilen vert teken vare på. Restauranten manglar ingenting. Her finn du båten, skjeret, ausekjæret, tønna, taukveilen, snekka og fjæresteinane. Utanfor har du akvariet med fisk og skaldyr ifrå området.

Flotte

Hotellrom

i historisk eller moderne sjøhus. Alle rom har gratis wifitilgang. Frukost er inkludert og serverast i restauranten på Knutholmen som er i gangavstand frå rommet.

Dei ulike romma har beliggenheit rundt den vesle vågen med plassering ifrå 1.-3. etg. Inn/utsjekk vert gjort ved Knutholmen. Vi tilbyr desse romtypane:

– Standard enkeltrom
– Standard dobbeltrom
– Dobbeltrom med sjøutsikt
– Dobbeltrom med sjøutsikt og balkong

Flotte

Rorbu – leileghet

Alle rorbuer og leiligheiter er unike og i ulike i størrelsar som passar for 4-10 personar pr.eining.

For bestillingar over 4 personar ber vi deg om å ta kontakt så finn vi det beste alternativet saman. Oppreidde sengar og sluttreingjering er alltid inkl. i våre tilbod. Rorbuene/leilegheitene er utstyrt med kjøkken og kjøkkenutstyr. Frukost på Knutholmen kan bestillast med eit tillegg.

Om de ynkjer å ha lengre opphald, venlegst ta kontakt for tilbod.

Reservasjonsreglar ved endring - kansellering av ordrar.

Venleg avbestill innan kl. 18:00 dagen før ankomst for å unngå 100 % avbestillingsgebyr.

X

Ta kontakt for gruppe tilbod