En av de beste måtene å utforske Kalvåg og skjærgården rundt, er med kajakk. Oppdag den praktfulle uberørte kysten med øyer, holmer og skjær, rolige bukter og hvite sandstrender.

<br>
Med et mylder av små og store øyer, holmer og skjær som beskytter deg mot vinden og bølgene, er dette området perfekt for kajakkpadling
Du kan padle langs vakre hvite strender og bratte fjell, gjøre et strandhugg i en skjermet, idyllisk vik. Opplev forhistoriske petroglyffer, gamle handelsposter og et flott dyreliv som ørn og oter. I området er det også mange gode fiskeplasser.
Kalvåg var – og er – tuftet på fiske, landbruk og var tidligere et særs viktig handelssted, med sin gode beliggenhet langs jektleie mellom Lofoten og Bergen. Etter en flott dag på sjøen, og vel tilbake til hotellet, blir det servert ein 3-retters middag med det beste frå havet. Her kan de nyte god mat og god drikke i idylliske omgjevnadar med alle fasilitetar i det unike og maritime fiskeværet.
De søv godt i eit hyggeleg dobbeltrom med gode senger – og utsikt over vågen.
Pakken er basert på at du har med egen kajak, men det er også mulighet å leie kajak i Kalvåg/ kr 350,- for 3 timer, evt. melde seg på kurs via Norwegian Adventure. Dette er på forespørsel.

Book din kajakk-opplevelse i Kalvåg her..